4WEST EXPRESS

4West Express is een project van Stadsdeel Nieuw-West en Jeugdtheaterschool 4West in samenwerking met buurtcentra en scholen in Nieuw-West. 4West Express biedt kinderen tussen de 4 en 14 jaar een eerste kennismaking met kunst en cultuur in hun eigen wijk. Kinderen kunnen verschillende workshops van 11 weken volgen, zoals atelier, dans, dj-en, theater en acrobatiek. De kosten zijn €15 met een stadspas, €25 met een modaal inkomen of €50 met een bovenmodaal inkomen per workshop.

 

Na 4West Express kunnen deelnemers doorstromen naar de jaarcursussen van 4West of een andere culturele aanbieder in de buurt. Voor gezinnen met een minimuminkomen is er financiële ondersteuning van het Jongerencultuurfonds mogelijk. 4West Express kan helpen met het aanvragen hiervan.


4West Express is onderdeel van Meervaart Studio (De Meervaart). Naast 4West Express zijn ook 4West, Kunstbende Amsterdam en Studio West onderdeel van Meervaart Studio. Het project wordt gefinancierd door Gemeente Amsterdam, Jongeren Cultuurfonds Amsterdam en diverse particuliere fondsen.


© 2004-2017 4West