NIEUWS

Streetdance en breakdance

Op 23 januari 2014 starten er nieuwe streetdance en breakdance lessen. Klik hier voor informatie.

 

4West start lessen in de Waterval in Westerpark

Op zaterdag 25 januari en woensdag 29 januari start 4West een atelierles en dans- en theaterlessen in Westerpark. Klik hier voor meer informatie.

 


WELKOM BIJ 4WEST

Welkom op de website van 4West. Hier vind je alle informatie over dé plek in Amsterdam Nieuw West waar jij theater kan maken.

 

Samen met leeftijdsgenoten ga je op zoek naar verhalen die je met elkaar vertelt, speelt, danst, zingt, filmt en natuurlijk ook aan het publiek laat zien!

 

Ben je tussen de 4 en 16 jaar, kijk dan verder op deze website en ontdek waar je bij jou in de buurt theaterles, dansles, muziektheaterles en atelierles kan volgen.

 

Jeugdtheaterschool 4West geeft wekelijks les in het talentenhuis in Osdorp en werkt op projectbasis samen met verschillende basisscholen in Geuzenveld/Slotermeer en andere wijken in Nieuw West.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERHUUR TALENTENHUIS

4West biedt ruimtes aan in het Talentenhuis voor activiteiten gericht op talentontwikkeling.

Klik hier voor de tarieven en foto's.

 

4WEST KIJKCLUB

Wil jij meer leren over theater en dans door zelf te gaan kijken? Dat kan. Doe mee met de 4West kijkclub! Voor meer informatie Klik hier of klik op de onderstaande link om direct naar de website van de Meervaart te gaan: www.meervaart.nl

 

OPEN DAGEN 4WEST 2014

Zondag 23 maart 2014

Zondag 7 september 2014

Schrijf je nu alvast in via ons contactformulier.

 

 

 

© 2004-2018 4West