EEN HUIS VOOR THEATER, DANS, MUZIEK, FREERUNNING EN BEELDENDE KUNST

4West is er voor alle kinderen vanaf 2 tot en met 16 jaar die in hun vrije tijd willen spelen, dansen, zingen of schilderen in Osdorp, Westerpark, Slotervaart, Geuzenveld of Slotermeer. We zijn als een groot huis  met vele kamers waarin kinderen leren hoe je verhalen kan verzinnen en vertellen. Het is ook de plek waar je leert samenwerken, vrienden maakt en verborgen talenten bij jezelf ontdekt. Om ieder kind tot zijn recht te laten komen hebben wij ons huis onderverdeeld in drie etages. Elke etage biedt of vraagt aan het kind iets anders. Sommige kinderen blijven het liefst op één van de etages spelen en anderen struinen van verdieping naar verdieping en van kamer naar kamer. Bij 4West is het allemaal mogelijk en het maakt niet uit wat jij kiest want elk jaar is even afwisselend, verrassend en uitdagend.


Basisgroepen
Ben je nieuw bij 4West of doe je net een jaartje mee dan start je in één van de basisgroepen. Spelenderwijs ontdek je wat theater, muziek, dans of het atelier is en welk plezier jij daar aan kan beleven.

Studio

Kinderen van 10 jaar en ouder, die al langer meedoen bij 4West of elders ervaring hebben opgedaan, werken in één van de studiogroepen. Kinderen in de studio groep, kiezen er voor om meer aandacht en tijd aan 4West te besteden. De lessen duren langer, de inzet is groter en naast de lessen besteden ze thuis ook tijd aan voorbereidingen voor 4West. Je gaat naar een studio groep als je een extra uitdaging wil.

 

Productiegroepen
Voor de kinderen die een heel seizoen willen werken aan één voorstelling zijn er de productiegroepen. De repetities hiervoor zijn intensiever dan de lessen in de studio en er wordt veel aandacht besteed aan het samen maken. Naast toneelspeler ben je ook maker, decorontwerper en/of schrijver. De voorstelling wordt aan het eind van het seizoen gespeeld in de rode- of blauwe zaal van Theater de Meervaart.

Alle groepen sluiten het jaar af met een spetterende presentatie of voorstelling in de Meervaart.

 


© 2004-2019 4West