4WEST FESTIVAL

Het is weer bijna tijd voor het leukste weekend van het jaar: het 4West Festival. Op 18, 19, 20 en 21 april 2019 is iedereen van harte welkom in de Meervaart om het resultaat te zien van een jaar hard werken bij 4West. Met trots willen we je ontroeren, vertederen en laten verbazen door de creativiteit en het enthousiasme van de kinderen.

 

Wil je een impressie van het 4West festival? Kijk dan op onze facebookpagina voor alle foto's van de afgelopen jaren.


Voor 4Westers/ productiegroepers:
Open hier het festival programma met de tijden dat de 4West kinderen aanwezig moeten zijn voor hun generale repetitie (met licht, geluid en een fotograaf) en de aanvangstijden van de presentaties en voorstellingen. Let op: alle deelnemers bij 4West hebben 13 maart een e-mail met hierin de informatie over hun groep uitgelicht.

 

Voor bezoekers:
Open hier het festival programma met de aanvangstijden van de presentaties en voorstellingen.

 

Wat is er verder te doen?

In de foyer van de Meervaart zijn er tijdens het weekend allemaal leuke activiteiten, lekker eten en muziekoptredens. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je bijpraten over wat je allemaal hebt gezien.

Kaartverkoop

Een festivalkaart kost € 6,- . LET OP! €1,50 boekingskosten per order. Deze kaart is alle dagen geldig. De boekingskosten worden zowel verekend online als aan de kassa.

Voor alle 4West deelnemers geldt natuurlijk dat je alle dagen GRATIS entree hebt tot het festival. Ouders, verzorgers, broertjes, zusjes etc kunnen een festivalkaart kopen.

De festivalkaart van € 6,- kan gekocht worden via: 020 - 410 77 77 (ma t/m vr van 10:00 tot 16:30 uur bereikbaar) of www.meervaart.nl of aan de kassa van de Meervaart.

Openingstijden kassa:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 16.30 uur
E-mail: kaartverkoop@meervaart.nl

In alle zalen geldt vrije zitplaatsen.
 

 


© 2004-2019 4West