JCF & KIDSGIDS

 

Heb jij een stadspas?

 

Dan krijg je bij 4West een korting op het lesgeld. Deze korting kun je vinden bij het lesaanbod. Daarnaast kom je in aanmerking voor een contributiebijdrage vanuit het Jongerencultuurfonds of kan je gebruik maken van de stadspas kidsgids.

 

Jongerencultuurfonds

Het Jongerencultuurfonds steunt Amsterdamse jongeren die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een culturele instelling zoals 4West. Zij doen dit door een bijdrage te leveren aan het lesgeld met een maximum van € 400,- per jaar; te besteden aan één activiteit. Heeft u recht op een Stadspas? Dan komt u waarschijnlijk ook in aanmerking voor het Jongeren Cultuurfonds.

 

Hoe werkt het?
De aanvraag bij het Jongerencultuurfonds wordt gedaan door een intermediair zoals een huisarts, leerkracht of ouder-kind adviseur. Deze stuurt het Jongerencultuurfonds een digitale aanvraag voor het kind. Indien de aanvraag wordt goedgekeurd krijgt u (of de intermediair) een toekenning toegestuurd van het Jongerencultuurfonds. Als u deze naar ons opstuurt zullen wij een factuur opsturen naar het Jongerencultuurfonds en wordt het lesgeld door hun vergoed.

 

Meer informatie over het Jongerencultuurfonds kunt u vinden op Jongerencultuurfonds, aanvragen voor het seizoen 17/18 kunnen worden gedaan vanaf 15 juni. Mocht u met een aanvraag via het Jongerencultuurfonds werken dan willen wij u vriendelijk verzoeken ons op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

Kidsgids

Heb je een stadspas met een groene stip? Dan kun je gebruik maken van de korting van de kidsgids. Je kan per jaar 2 aanbiedingen uit de kidsgids kiezen. Bij 4West is de korting geldig van 16 september t/m 16 december. De normale prijs van de lessen ligt tussen de € 60,- en € 80,-. De kosten met de stadspasprijs bedragen echter €5,-.

 

Klik hier voor de kidsgids.

 

Bij de volgende lessen kan je gebruik maken van de kidsgids actie.

Peuterdans 2-3 jaar

Peutertheater 2-3 jaar

 

Theaterspeelgroep 4-6 jaar

Theater 6-10 jaar

 

Dansspeelgroep 4-6 jaar

Klassiek ballet 6-11 jaar

Streetdance 6-12 jaar

Breakdance 8-14 jaar

 

De aanbieding is geldig op alle leslocaties.

 

Hoe werkt het?

Om de korting te verwerken moet de stadspas worden gescand. U kunt een afspraak maken om langs te komen op het kantoor van 4West. U kunt dan meteen de eigen bijdrage van 5,- betalen.

 

De korting van de kidsgids is geldig van de periode van 16 september t/m 16 december. Het seizoen van 4West loopt echter door tot eind april. Dit betekend dat u voor de periode van januari t/m eind april het lesgeld nog wel moet voldoen. Dit kan op twee manieren:

- Wij kunnen het Jongeren Cultuurfonds voor u aanvragen voor het overige bedrag. We maken dit meteen in orde als u langskomt op kantoor om de stadspas in te scannen.

- U kunt het resterende bedrag zelf betalen. Dit bedrag is wisselend per les.

 

Voor meer informatie over het Jongeren Cultuurfonds of de kidsgids neem gerust contact met ons op.

 


© 2004-2018 4West