4WEST ZOMERACTIVITEITENWEEK


Nog eventjes en dan is het weer zover, zomer! Ook dit jaar is er weer een verrassend jeugdprogramma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de zomervakantie van 2018 organiseren we weer een gevarieerde activiteitenweek voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In de eerste zomervakantieweek kun je vier dagen lang aan allerlei activiteiten meedoen, waaronder theater, sport & spel, natuur, atelier en dans.

 

Activiteitenweek van dinsdag 24 t/m vrijdag 27 juli van 12.00 - 17.00 uur


Vier dagen lang zit je in hetzelfde groepje met dezelfde juf of meester, met ongeveer 15 kinderen van dezelfde leeftijd en samen doe je elke dag 2 verschillende culturele activiteiten (bv sport&spel en theater). Elke dag doe je iets anders en alles speelt zich af in of rond het Talentenhuis. Op vrijdag heb je een gezamenlijke afsluiting waar ook je ouders en vrienden welkom zijn.


Alles wat je doet kun je ook na de zomervakantie blijven doen in Nieuw-West omdat het een activiteit is waar je je ook na de zomer weer voor kan opgeven (bv danslessen bij 4West).

 

WANNEER: dinsdag 24 t/m vrijdag 27 juli 2018
TIJD: 12:00 – 17:00 uur
KOSTEN: 4 dagen: 40,- euro of 20,- euro met stadspas.
LOCATIE: Talentenhuis, Meer en Vaart 290

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AANMELDEN:

Aanmelden is mogelijk vanaf midden april. Wil je vast op de geïnteresseerde lijst. Stuur dan de naam van het kind + geboortedatum en telefoonnummer naar info@4west.nl. 

 

 


 

Aanmelden


Aanmelden is mogelijk vanaf april.

 

Kosten

40,- euro of 20,- euro met stadspas.

 

 

© 2004-2018 4West